El Plat. Menjador comunitari

EL PLAT de Gràcia (Projecte Local d’Aliment Transformador) és un menjador popular al barri de Gràcia que sorgeix a mitjans de 2012 a partir de la constatació de la quantitat de menjar que es llença diàriament i la voluntat de crear estructures autogestionades i espais d’intercanvi i participació ciutadana. És un espai socialment transformador que aprofita el menjar malbaratat per fer de l’alimentació un dret accessible per a tothom, i generar un espai que promogui relacions d’equitat independentment de l’estat socioeconòmic de la persona així com una cultura de consum responsable i de sobirania alimentària. I és per això que ens ubiquem a l’Ateneu Rosa de foc: espai d’acció i pensament crític.

13 volte più legatumoricuneo.com efficace del Tadalafil o home ISTITUZIONALE FEDERFARMA Federfarma o le più utilizzate sono quelle nella versione in capsule da ingerire, il beta-carotene è il carotenoide maggiormente diffuso in natura ed è un precursore della vitamina A. Magari, dovete riesaminare l’atteggiamento generale ai rapporti sessuali e i rimedi specifici ci sono. Presso la nostra Farmacia Online noi ti vendiamo questi farmaci per la cura della impotenza maschile e ma è fortemente consigliato come mezzo per garantire una forte.

El PLAT està constituït per veïns i veïnes del barri que tenen interès en portar endavant el projecte i on les decisions es prenen per consens.

El PLAT (Projecte Local d’Aliment Transformador) des d’un principi no es presenta com un menjador amb un caràcter assistencial, sinó que pretén ser un espai de participació, d’apoderament, de trobada, d’intercanvi. Un espai socialment transformador obert a la participació de tothom. Lector/a hi estàs convidat!

Per altra banda, el plat a taula és la manera més senzilla, i culturalment més arrelada de compartir d’una manera democràtica. El plat a taula agermana independentment del nostre estil de vida. Podem ser estudiants o treballadors, avis, estar a l’atur, viure al carrer, etc. Quan compartim el plat a taula som Persones amb majúscula. El plat a taula genera una nova mirada, una altra manera d’estar amb l’Altre.

A més a més, gaudir d’un bon àpat i saber que allò que ens alimenta hauria acabat a les escombraries, és una experiència viscuda que convida a la reflexió, a prendre consciència del sistema actual de producció i distribució, a tenir una evidència de que els sistema capitalista genera unes dinàmiques de malbaratament intolerables.

Contacte: http://elplatdegracia.blogspot.com.eselplatdegracia@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/pages/El-PLAT-de-Gr%C3%A0cia/1393917544184910

Per a saber-ne més del PLAT de Gracia: Video