La Tòfona. Cooperativa de consum

La cooperativa La Tòfona es va crear l’any 2002 (sota el nom de cooperativa La Gleva) i forma part de l’Ateneu Rosa de Foc des dels seus inicis. La cooperativa té com a objectiu principal abastir als seus socis de productes agroecològics, a la vegada que difon els principis del consum critic, ecològic i solidari.

La cooperativa compta amb 45 unitats de consum o famílies que s’organitzen en base un treball autogestionat i assembleari en el marc de l’Ateneu Rosa de Foc. Funcionem amb un sistema de cistelles obertes amb diversos productors de fruites i verdures, làctics, proteïna animal, fermetats, pastes, higiene i altres.

Recollim les cistelles de producte fresc cada dimecres entre les 18h30 i les 22h00 al carrer Topazi, 9.

Formem part de Cooperatives amb Gràcia, un grup de treball format per les diferents cooperatives de Gràcia i rodalies, per tal de muntar activitats per a conèixer millor les propostes agroecològiques del barri (cooperatives, hort comunitari) i
plantejar vies per a difondre l’agroecologia i el consum crític al barri.

Per saber més, pots passar-te un dimecres per la cooperativa o ens pots escriure a coopelatofona@rosadefoc.info, on us podrem donar més detalls i us podreu apuntar a la llista d’espera. En aquest moment tenim alguna cistella buida, i us podreu incorporar a partir de la següent assemblea de la cooperativa.