La Tòfona. Cooperativa de consum

Voleu fer un consum responsable i sostenible?

Us preocupen les merdes que porten alguns dels aliments que mengem?

Esteu fartes dels preus del veritas i les botiguetes eco del barri?

No coneixeu ningú a la Gràcia gentrificada?

Voleu lluitar contra el canvi climàtic?

No, no cal que us convertiu en la nova Greta …

Un consum més responsable, sostenible, saludable i comunitari és possible!!! 

Veniu a la cooperativa de consum La Tòfona!!!

La cooperativa La Tòfona es va crear l’any 2002 (sota el nom de cooperativa La Gleva) i forma part de l’Ateneu Rosa de Foc des dels seus inicis.

Una cooperativa de consum és un espai on diverses veïns i veïnes, en aquest cas a Gràcia, ens trobem per transformar la forma com consumim el que mengem i molt més. A La Tòfona consumim productes agroecològics i de proximitat, fomentem un consum crític i solidari, tenim tracte directe amb els/les productors/es, i funcionem de forma autogestionadaassembleària i voluntària.

La cooperativa compta amb 45 unitats de consum o famílies que s’organitzen en base un treball autogestionat i assembleari en el marc de l’Ateneu Rosa de Foc. Funcionem amb un sistema de cistelles obertes amb diversos productors de fruites, verdures, làctics, proteïna animal i vegetal, cereals, llegums, fermetats, higiene i altres.

Recollim les cistelles de producte fresc cada dijous entre les 18h30 i les 21h00 al carrer Topazi, 9.

Si ens voleu conèixer ens podeu escriure a coopelatofona@rosadefoc.info, o passeu-vos el darrer dijous de cada mes de 19 a 20h i veieu com funcionem en directe (millor si aviseu que vindreu).