Quin urbanisme vol la Vila de Gràcia? De la Modificació del PGM als espais en conflicte

El proper divendres 10 de novembre us proposem participar a la xerrada sobre la Modificació del Pla General Metropolità tal com afecta a Gràcia, i els espais en conflicte que hi trobem.
Vol ser una primera sessió de caire informatiu, per obrir una serie de debats al Rosa de Foc, on conèixer tan aquests espais com les qüestions urbanístiques que diversos col·lectius veïnals estan plantejant, claus per una transformació democràtica del barri.

Aprofitem que hi ha diversos projectes de mobilització i treball entre col·lectius veterans i nous, per afegir la nostra aportació.
Comptem amb en Toni Ramon, company de l’ateneu i de Gràcia cap a on vas?, amb un llarg recorregut al moviment veïnal i al debat urbanístic, i amb l’aportació d’Hèctor Panizo, de Gràcia cap a on vas?.
Hem sumat les energies dels companys d’Agita’t Gràcia i de Lliurepensament, pel seu coneixement del barri i la participació a diferents espais en conflicte.
Aquest cop, Carles Bort aportarà la seva perspectiva històrica i la vivència d’algunes de les lluites actives.

Sòcies del Rosa de Foc i veïnes del barri, us animem a participar d’aquesta xerrada, i més enllà, dels projectes de treball veïnal.